electric fire 1
 
electric fire 2
 
electric fire 3
 
electric fire 4
 
electric fire 5

   Με την απαράμιλλη ποιότητα και αισθητική τους, την μοναδική τρισδιάστατη φλόγα, καθώς επίσης και τη δυνατότητα θερμάνσεως που προσφέρουν, είναι σίγουρο οτι θα εντυπωσιαστείτε απο το Ηλεκτρικό τζάκι. Με εφέ καπνού, δυνατότητα επιλογής θέρμανσης ή παρα μόνο στο εφέ της ζωντανής φλόγας, αλλά και με τηλεκοντρόλ χειρισμού, τόσο του καπνού όσο και και της φλόγας. Σε μεγάλη ποικιλία για να τα κρεμάσετε στον τοίχο σας, να συμπεριληφθούν σε κάποιο έπιπλο ή σύνθεση γυψοσανίδας, αλλά και ας free standing. Θα βρείτε τη λύση που ταιριάζει για να διακοσμήσετε το χώρο σας σύμφωνα με το δικό σας γούστο. Όσο για την ρεαλιστικότητα και την αληθοφάνειά τους... Οι εικόνες μιλούν απο μόνες τους.

   Η Dimplex χρησιμοποιεί μια περίπλοκη και αποκλειστική τεχνολογία («optimyst» από Glen Dimplex), η οποία επιτρέπει φλόγα μεγάλου ρεαλισμού. Με τηλεχειρισμό μπορείτε να αλλάζετε τα εφέ πυρκαγιάς, καπνού και επίσης τον τρόπο θέρμανσης. Συνδυάζοντας τη γοητεία αυτών των προϊόντων με το πλεονέκτημα μιας άνετης και οικονομικής θερμότητας, χάρης στο υψηλό επίπεδο τεχνικής αποδοσης.  

   «Opti-myst» τεχνολογία από τον Glen Dimplex: Η πλήρης τρισδιάστατη φλόγα, επιτυγχάνεται απο τη χρησιμοποιήση της υπερηχητικής τεχνολογίας, η οποία δημιουργεί μια πολύ λεπτή υδρονέφωση ύδατος, που είναι φωτισμένη για να δημιουργήσει τις «φλόγες» και «τον καπνό». Αυτό, παράγει και το μοναδικό εφέ που ξεπερνά κάθε προσδοκία ρεαλισμού σε ένα ηλεκτρικό τζάκι.

Για να δείτε τα μοντέλα και τις τιμές τους πατήστε εδώ.