Η εταιρεία Μπαρμπάκας Χρ. & Παναγή Παν. Λτδ σε συνεργασία με τη DEMLOU TRADING LTD, άρχισε να δραστηριοποιείται με τη σημερίνη της μορφή το Σεπτέμβριο του 2006. Έχει ως έδρα το Καλό Χωριό Λάρνακας. Αντικείμενο των εργασιών της είναι το Γενικό Εμπόριο, και συγκεκριμένα η εισαγωγή, τοποθέτηση και εργασίες συντηρήσεως σε τζάκια και σόμπες που καίνε ξύλο και αέριο (γκάζι). Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελλάδα και την Κύπρο των γαλλικών εστιών CHAZELLES, που διαθέτουν πιστοποιήσεις (ISO - CE - FLAME VERTE) απο διεθνείς ευρωπαϊκούς οργανισμούς υψηλού κύρους, με εγγύηση των προιόντων μας έως και 10 χρόνια. Έτσι είστε σίγουροι, για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που σας προμηθεύουμε. Έχοντας σαν γνώμονα την προσιτή τιμή στον καταναλωτή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει έκπτωση στην ποιότητα, προσπαθούμε πάντα να εισάγουμε τα κατάλληλα προιόντα για την Κυπριακή αγορά, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά και κυρίως οι κατάλληλοι προμηθευτές, πάντα συμβατοί με τις ιδιαιτερότητες της Κυπριακής Δόμησης.

  Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε οτι δεν φτάνει η ποιότητα, ούτε η καλή τιμή, αλλά χρειάζεται κυρίως ΑΦΟΣΙΩΣΗ στον πελάτη. Και αυτό είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα. Έπειτα απο σεμινάρια που παρακολουθήσαμε, σχετικά με την εγκατάσταση και την τοποθέτηση τζακιών απο τον γαλλικό οίκο Chazelles, είμαστε οι μοναδικοί στην κυπριακή αγορά όπου εφαρμόζουμε επακριβώς τις προδιαγραφές και τον τρόπο τοποθέτησης για κάθε μοντέλο ξεχωριστά, χρησιμοποιώντας υλικά τα οποία μας προμηθεύουν τα ίδια τα εργοστάσια, πάντα βάση των κατευθυντήριων οδηγιών των ίδιων σχεδιαστών των εστιών. Έτσι, εγγυόμαστε οτι το τζάκι θα αποδίδει αυτά που ακριβώς αναφέρουν τόσο το εργοστάσιο, όσο και εμείς κατα την επίσκεψή σας στο κατάστημά μας. Επίσης συνεχίζουμε να σας υποστηρίζουμε ακόμη και μετά την αγορά της εστίας σας, με την υπηρεσία συντήρησης και καθαρισμού του τζακιού και της καμινάδας του. Εκτός απο τοποθετήσεις τζακιών, το συνεργείο μας αναλαμβάνει και παντώς τύπου κατασκευές, ταβάνια, διαχωριστικά ή σπατουλαρίσματα, διάφορα κουτσοδούλεια-μερεμέτια και ο,τιδήποτε μικρές επισκευές. Είμαστε πάντα σε θέση όσο μεγάλο ή όσο μικρό και αν είναι το πρόβλημα, να δώσουμε συμβουλή - λύση, πάντα με σκοπό να εξυπηρετήσουμε εσάς και τις ανάγκες σας. Για αυτό σας προτρέπουμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, ή με τους αντιπροσώπους μας που βρίσκονται σε Ελλάδα και Κύπρο και να ζητήσετε τη συμβουλή μας. Εσείς απλά επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας επισκεφτούμε στο χώρο σας και να σας δώσουμε την οικονομική μας προσφορά.

    Με την αυγή του 2017, η εταιρεία μας άρχισε την ενεργό ενασχόληση με το ηλεκτρονικό εμπόριο ποικίλων αγαθών. Θέτοντας έτσι σε εφαρμογή την εμπειρία που αποκόμισαμε όλα αυτά τα χρόνια στην έρευνα, προώθηση και την διάθεση ποιοτικών αγαθών, με κεντρική φιλοσοφία και σύνθημα:" Ποιοτικά προϊόντα, σε προσιτή τιμή"

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.